Over ons

Autohandel Uyttendaele Pieter snapt hoe vervelend het kan zijn om uw eigen voertuig of machinerie te verkopen. U zet een advertentie en ontvangt de ene telefoon na de andere. Vaak door mensen die voor een absurd bedrag uw voertuig of machine willen kopen. Ook potentiële kopers die niet komen opdagen op de afgesproken tijd is een vervelende zaak.

De vele tijd die hier in gaat zitten had u graag anders besteed. Autohandel Uyttendaele Pieter is inkoper van voertuigen, graafmachines en machinerie met ruim 10 jaar ervaring. Wij zijn geen tussenpersoon of bemiddelaar dus ook geen rompslomp met wachten tot er een koper is gevonden en geen verkooppremie die u nog moet afstaan. Gewoon direct uw voertuig of machine verkopen op een snelle en gemakkelijke manier!

Wij maken het
gemakkelijk voor u

U meld gratis uw graafmachine, voertuig of machinerie gemakkelijk aan via onze website. Wij proberen u zo spoedig mogelijk, op basis van de informatie die u ons heeft gegeven, een bod te doen. Dit is geheel vrijblijvend. Als u akkoord gaat met het bod, dan regelen wij de rest voor u. Transport, overname van de ligplaats, kunnen wij u allemaal voor u doen. Hierdoor heeft u bijna geen omkijken ernaar als u uw graafmachine, voertuig of machinerie wilt verkopen.